Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν

2' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aνοιξε τις πύλες της για το κοινό η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», χθες Σάββατο 10 Νοεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) και θα φιλοξενήσει 22 πανελλήνιες πρεμιέρες και περισσότερα από 150 νέα μοντέλα. Οι εκπλήξεις για τους φίλους του ελληνικού σαλονιού αυτοκινήτου είναι πολλές όπως:

BMW Σειρά 8 Coupe

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν-1

Η BMW Σειρά 8 Coupe επιστρέφει πιο εντυπωσιακή.

Το εντυπωσιακό coupe συνδυάζει την αψεγάδιαστη σχεδίαση, την υψηλή πολυτέλεια και τη σπορ συμπεριφορά. Το μήκος του φτάνει τα 4,8 μέτρα και εφοδιάζεται με κινητήρες από 320 έως και 530 ίππους.

Citroen C5 Aircross

Το νέο μέλος της γκάμας της γαλλικής φίρμας θέλει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την απόλυτη άνεση και την κορυφαία πρακτικότητα. Το νέο C5 Aircross φέρει προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφάλειας, ενώ προσφέρεται με βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

DS 3 Crossback

Το νέο compact crossover της πολυτελούς φίρμας ανεβάζει τα στάνταρντ στην κατηγορία σε αισθητική και ποιότητα. Αργότερα, η DS θα λανσάρει την ηλεκτρική και την υβριδική έκδοση του μοντέλου.

Fiat 500X

Το ιταλικό crossover ανανεώθηκε αισθητικά, ενώ ταυτόχρονα εφοδιάστηκε με νέους αποδοτικούς κινητήρες ενός και 1,3 λίτρων. Ο νέος τούρμπο κινητήρας αποδίδει 120 ίππους και ανταποκρίνεται στα νέα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν-2

Η ειδική έκδοση Ford Mustang Bullitt.

Ford Focus

Το μικρομεσαίο της Ford αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς. Οι διαστάσεις του μοντέλου αυξήθηκαν χαρίζοντας μια πιο ευρύχωρη καμπίνα και ο τομέας της οδηγικής συμπεριφοράς ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο.

Hyundai Tucson

Το νέο μεσαίο SUV της Hyundai εφοδιάζεται με νέους κινητήρες και προσφέρει μια νέα αισθητική αναβάθμιση τόσο εκτός όσο και εντός.

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν-3

Το νέο Jeep Renegade, με κινητήρες από 1.0 lt.

Jeep Wrangler

Εμφανώς σημαντική η αναβάθμιση, ειδικά στην καμπίνα του σκληροτράχηλου off-road μοντέλου της αμερικανικής φίρμας. Το νέο Wrangler συνεχίζει να κρατάει γερά τις θρυλικές αρετές του, όπως είναι η ευχάριστη οδήγηση εκτός δρόμου.

Kia Niro Hybrid

Το Kia Niro αποτελεί μία νέα crossover πρόταση για την κορεατική φίρμα, η οποία προσφέρεται με υβριδικό σύνολο για οικονομικότερες και οικολογικότερες μετακινήσεις.

Mercedes-Benz CLS

Η 3η γενιά του υπερπολυτελούς μοντέλου της γερμανικής εταιρείας ξεχωρίζει από τη δυναμική του σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες.

MINI Electric Concept

Ενα πρωτότυπο ηλεκτρικό ΜΙΝΙ σκιαγραφεί το μέλλον τόσο της αυτοκίνησης όσο και της ίδιας της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Nissan e-EVALIA

Το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan πάτησε στη χώρα μας και η επιβατική εκδοχή του μοντέλου (υπάρχει και επαγγελματική) θα βρίσκεται στην έκθεση μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

Renault Megane RS

Το εκρηκτικό μοντέλο της οικογένειας Megane θα βρίσκεται στο περίπτερο της Renault. Το νέο Renault Megane RS φέρει έναν 1.8 τούρμπο κινητήρα απόδοσης 300 ίππων.

Seat Tarraco

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, τα μοντέλα που ξεχωρίζουν-4

Tarraco, το νέο επταθέσιο μοντέλο της Seat.

Το νέο 7θέσιο SUV της ισπανικής εταιρείας έχει μήκος 4,73 μέτρα και διατίθεται με κινητήρες από 1.500 κ.εκ. με 150 ίππους έως και 2.000 κ.εκ. 190 ίππων.

Skoda Fabia

Το δημοφιλές supermini της Skoda επιστρέφει με νέο παρουσιαστικό και υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες από 1.000 κ.εκ.

Volkswagen Touareg

Η SUV ναυαρχίδα της Volkswagen ξεχωρίζει από τις τεχνολογίες που εφοδιάζεται, ενώ η πολυτέλεια είναι… άφθονη.

Volvo V60

Η εντυπωσιακή σχεδίαση, η premium ποιότητα, η αρχοντική άνεση και η υψηλή τεχνολογία είναι λίγα από τα δυνατά στοιχεία που διακρίνουν το οικογενειακό μοντέλο της Volvo.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης τα Σαββατοκύριακα είναι 10.00 με 21.00 και τις καθημερινές 15.00 με 21.00. Βασικός χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή