Οι πύλες των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έχουν κατακλυστεί από εκστασιασμένους πολίτες που πανηγυρίζουν και εκφράζουν τη μεγάλη χαρά τους για τη γέννηση του γιου της πριγκίπισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας, στο Λονδίνο, το 1948. (AP Photo/Worth)


O Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους μοιάζει να διασκεδάζει ιδιαίτερα με την γαλοπούλα που του προσέφερε η Εθνική Ομοσπονδία Γαλοπούλας για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών, σε μία τελετή στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, το 1990. (AP Photo/Doug Mills)


Ο καθεδρικός ναός του Αρχάγγελου Μιχαήλ, σπουδαίο δημιούργημα της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα, έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας, στο Κόβεντρι, το 1940. Ο βομβαρδισμός της Λουφτβάφε το δίημερο 14-15 Νοεμβρίου ήταν ο πιο καταστροφικός που βίωσε η βρετανική πόλη των Δυτικών Μίντλαντς καθ' όλη τη διάρκεια του «Blitz», της επιχείρησης αδιάκοπων και συστηματικών βομβαρδισμών της Βρετανίας από το Τρίτο Ράιχ την περίοδο Σεπτεμβρίου 1940 - Μαΐου 1941. (AP Photo)


Σκηνικό αποκάλυψης έχει δημιουργηθεί στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, στη Βενετία, καθώς η στάθμη του νερού των βενετσιάνικων καναλιών έχει ανέβει σε εντυπωσιακό βαθμό, πλημμυρίζοντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τμήματα της «πλωτής πόλης», το 1996.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ