Παραίτηση Μίχελ από τον ΠΑΟΚ

Παραίτηση Μίχελ από τον ΠΑΟΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες από τη θέση του αθλητικού διευθυντή και του μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος παράγοντας θα παραμείνει στην ΠΑΕ στο πόστο του εξωτερικού συμβούλου, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Μάριο Μπράνκο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του αθλητικού διευθυντή. Ο κ. Μίχελ θα παραμείνει σε θέση εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου και τη θέση του αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο. Η συμβολή του κ. Μίχελ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά», τονίζεται στην ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεδομένου ότι οι απαιτητικοί αγώνες έχουν ολοκληρωθεί για τον πρώτο γύρο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ψυχραιμία και σοβαρότητα, ούτως ώστε να διευρύνει το αήττητο σερί του, γνωρίζοντας πως κάθε «τρίποντο» στη συνέχεια τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του «ασπρόμαυρου ονείρου» που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον εντυπωσιακό φέτος Εργοτέλη (15.00), που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή της ομάδας τρεις ποδοσφαιριστές της Κ20 και συγκεκριμένα τους Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Γιώργο Τζοβάρα. Πέραν των νέων, από την αποστολή απουσιάζουν οι διεθνείς Πασχαλάκης, Καρέλης, Πέλκας, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα και με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως θα αποχωρίσει τον Ιανουάριο, καθώς ήδη κάποια μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ με την Αλ Αχλί.

Από πλευράς Κρητικών, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα του κ. Παπαβασιλείου θα εμφανιστεί πλήρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή