Συμβουλές για προικοθήρες από τις Ματαρού

Συμβουλές για προικοθήρες από τις Ματαρού

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από χρόνια αλλεπάλληλων σχέσεων με βαθύπλουτους Νιγηριανούς, οι εκθαμβωτικές αδελφές ινδικής καταγωγής Τζόιτι και Κίραν Ματαρού ανακάλυψαν ότι χρειάζονται ειδικό χώρο για την αποθήκευση των «τροπαίων» τους. Μετέτρεψαν έτσι υπνοδωμάτιο της οικίας τους στο Τορόντο σε ευμεγέθη ντουλάπα, που θυμίζει περισσότερο κατάστημα πολυτελών ενδυμάτων.

Σε έναν από τους τοίχους βρίσκονται παραταγμένα περισσότερα από 70 ζευγάρια γόβες, ενώ στις ντουλάπες –με γυάλινες πόρτες– δεκάδες τσάντες, από διάσημους οίκους, όπως Hermès, Celine, Gucci και Saint Laurent, περιμένουν τις δύο αδελφές. Ξεχωριστά συρτάρια φιλοξενούν ζώνες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και διαδήματα, ενώ τα πανάκριβα ρολόγια τους χρειάζονται από μόνα τους έναν ακόμη φοριαμό. Εξω από το σπίτι βρίσκεται το πιο πρόσφατο απόκτημά τους, ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας.

«Δεν έχουμε πληρώσει για όλα αυτά. Η μόνη φορά που πάμε για ψώνια είναι όταν κάποιος μας δανείζει την πιστωτική του κάρτα», λέει η 32χρονη Κιράν, ενώ η 34χρονη Τζόιτι συμφωνεί.

Οι αδελφές έχουν τηρήσει με τέτοια ακρίβεια τα πρότυπα της Πάρις Χίλτον και της Κιμ Καρντάσιαν – Ουέστ, που ο σκανδαλοθηρικός Τύπος τις αποκαλεί οι «Καναδές Καρντάσιαν», για την αγάπη τους στα εφαρμοστά παντελόνια, τα ιδιωτικά αεροσκάφη και τα υποδήματα του Κριστιάν Λουμπουτέν.

Οι αδελφές Ματαρού, όμως, σε αντίθεση με τις Καρντάσιαν, ενεπλάκησαν σε δυσώδη υπόθεση απάτης, με πρωταγωνιστή Νιγηριανό μεγιστάνα του πετρελαίου. Τον Δεκέμβριο του 2016, οι αδελφές συνελήφθησαν στο Λάγος της Νιγηρίας και αντιμετώπισαν κατηγορίες συκοφαντικής δυσφήμησης και σχεδιασμού απαγωγής εύπορων Νιγηριανών.

Πίσω από αυτές τις ψευδείς κατηγορίες βρισκόταν Νιγηριανός πρώην ερωτικός σύντροφος της Κίραν, ο οποίος επέλεξε τον τρόπο αυτό για να εκδικηθεί για την απόρριψη, την οποία είχε εισπράξει. Παρότι οι Αρχές της Νιγηρίας απέσυραν τελικά τις κατηγορίες, το ένταλμα σύλληψης εις βάρος των αδελφών συνέχισε να βρίσκεται σε ισχύ, δημιουργώντας προβλήματα στα ταξίδια των γυναικών, με πολύωρες παραμονές στα γραφεία των τελωνείων στα αεροδρόμια της Βενετίας και του Τορόντο. Η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των Ματαρού, όμως, τις έχει καταστήσει περιζήτητες στον διαδικτυακό χώρο των συμβουλών προς επίδοξες προικοθήρες. Η βασική τους συμβουλή είναι η εξής: «Μην είστε άπληστες». «Οταν σας ρωτήσει τι αυτοκίνητο θέλετε, μην απαντήσετε μια Rolls-Royce, ενώ, όταν σας προσκαλέσει να ταξιδέψετε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, τύπου Cessna, μην ντυθείτε προκλητικά, γιατί θα μοιάζετε με ιερόδουλη, την οποία ενοικίασε για το Σαββατοκύριακο. Τέλος –και πιο σημαντικό απ’όλα– όταν σας δώσει χιλιάδες δολάρια για να πάτε για ψώνια, θυμηθείτε να φέρετε πίσω έστω και λίγα ρέστα», λέει η Τζόιτι στο ιδιαίτερα δημοφιλές μπλογκ της και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή