«Πράσινο» αήττητο με Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια

«Πράσινο» αήττητο με Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας έκανε ο Παναθηναϊκός, παραμένοντας σε τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι αήττητος από τον Ολυμπιακό. Παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισαν πέρυσι και το πολύ χαμηλό εφετινό μπάτζετ με τους ασφυκτικούς μεταγραφικούς περιορισμούς, οι «πράσινοι» έχουν στο διάστημα αυτό το πάνω χέρι απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο» με το πολλαπλάσιο μπάτζετ. Σ’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες με 1-0 στη Λεωφόρο και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με 1-1, επίδοση που παρόμοιά της έχει να επιδείξει από την περασμένη δεκαετία: από το 2006 έως το 2009 δεν γνώρισε καμία ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες (η μία εκτός έδρας) και τέσσερις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια.

• Περίπου 122.000 ευρώ εισέπραξε από τη FIFA ο Παναθηναϊκός για τη συμμετοχή παικτών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η μικρή αυτή οικονομική ένεση και τα 690.000 ευρώ που πήραν την περασμένη εβδομάδα από την Αλ Αΐν για την τελευταία δόση της μεταγραφής του Μπεργκ, βοηθούν τους «πρασίνους» να τακτοποιήσουν αρκετές από τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

• Σήμερα επανέρχονται οι παίκτες στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, με απόντες τον Κουρμπέλη που έχει κληθεί στην εθνική για τα ματς με Φινλανδία, Εσθονία και τους Κότσαρη, Μαυρομάτη, Στάικο, Χατζηθεοδεωρίδη, Μπουζούκη, Καμπετσή και Χατζηγιοβάννη που είναι στις επιλογές της Ελπίδων με την Αυστρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή