Ψάχνει απαντήσεις και τρόπο αντεπίθεσης μετά τη διακοπή για το Nations League η ΑΕΚ

Ψάχνει απαντήσεις και τρόπο αντεπίθεσης μετά τη διακοπή για το Nations League η ΑΕΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ΑΕΚ ώς το τέλος του 2018 και η Ενωση καλείται μέσω αυτών των αγώνων να βγάλει αντίδραση, δυναμισμό και πίστη πως η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί πρόωρα. Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, βεβαίως, έχει δείξει πως όταν μια ομάδα ξεφεύγει με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, δύσκολα δεν κατακτά στο τέλος το πρωτάθλημα, ωστόσο η ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές της πρέπει να αποδείξουν εμπράκτως πως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν πεισμώσει το σύνολο.

Με την επιστροφή από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για διεκδίκηση υπό προϋποθέσεις της τρίτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μια τέτοια νίκη, ενδεχομένως να άλλαζε τη δυναμική της χρονιάς και να αποτελούσε το εφαλτήριο για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς το θετικό αποτέλεσμα επί ενός σημαντικού αντιπάλου, αγνοείται στην καθημερινότητα της ΑΕΚ από το καλοκαίρι και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για τον οποίο δεν τίθεται προς το παρόν θέμα αμφισβήτησης από τη διοίκηση της ΑΕΚ, πρέπει να βρει τον τρόπο, τα λόγια και τις πράξεις ούτως ώστε να κινητοποιήσει τους ποδοσφαιριστές, εξαργυρώνοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο του. Ενα ακόμα ζήτημα που προβληματίζει, όμως, είναι η σχετική απειθαρχία ορισμένων ποδοσφαιριστών σε αγώνες που είναι σε εξέλιξη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η ένταση μεταξύ Τσόσιτς και Χουλτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν (σ.σ. το επεισόδιο θεωρείται λήξαν), αλλά και η συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια στον αγώνα με τον Ατρόμητο όταν δυσανασχετούσε με τις αποφάσεις του διαιτητή, δείχνοντας ανωριμότητα για ακόμη μία φορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή