Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Ελληνοαμερικανική Ενωση συνεργάζεται με τον Πλάτωνα Ριβέλλη και μέλη του «Φωτογραφικού Κύκλου» και παρουσιάζει το έργο σύγχρονων Ελλήνων φωτογράφων. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• Διάλεξη του καθηγητή Γενικής Φιλοσοφίας Δικαίου του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Ντάνκαν Κένεντι με τίτλο «Συνταγματισμός, μαρξισμός και ριζοσπαστική δημοκρατία». Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Το «λπ», ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και στην καλλιτεχνική πορεία της Λένας Πλάτωνος, σε σκηνοθεσία Χρήστου Πέτρου, στον κινηματογράφο «Τριανόν». Στις 8 μ.μ. Κοδριγκτώνος 21.

• Ο μονόλογος «Παζολίνι», σε σκηνοθεσία της Αγγελικής Καρυστινού, ξεκινάει στο θέατρο «Αργώ», βασισμένος στο βιβλίο του Γιάννη Σολδάτου «Οταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι που του πρόσφερε τον θάνατο». Στις 9 μ.μ. Ελευσινίων 15.

• Πειραματιζόμενοι με τις ηχητικές δυνατότητες ανθρώπινης φωνής και τυμπάνων, οι Drums Voice Jazztronica Duet (Αγγελική Τουμπανάκη – Ηλίας Δουμάνης) παρουσιάζουν μια μουσικοεικαστική παράσταση. Στις 9.30 μ.μ. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17.

• Εγκαινιάζεται σήμερα στις Kalfayan Galleries η ατομική έκθεση της Σιλβίνα Ντερ-Μεκερντιτζιάν με τίτλο «Please! Material and Immaterial Call», με έργα που διερευνούν πώς μνήμες και όνειρα επιβιώνουν μέσα στα αντικείμενα. Στις 8 μ.μ. Εως 12/1/19. Χάρητος 11.

• «Χαρτογραφώντας σε πηλό», η έκθεση κεραμικής της Βανέσσας Αναστασοπούλου που εγκαινιάζεται σήμερα. Παλαιοπωλείο Μαρτίνος, Πινδάρου 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή