Το μήνυμα Αντετοκούνμπο στο Twitter για το ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του αδερφού του Θανάση

Το μήνυμα Αντετοκούνμπο στο Twitter για το ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του αδερφού του Θανάση

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του αδερφού του, Θανάση που διατυπώθηκε σε αθλητική εκπομπή μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. 

Απευθυνόμενος στον αδερφό του αλλά και ζητώντας του συγγνώμη για την δημόσια τοποθέτηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε μεταξύ άλλων τη λύπη και την απογοήτευση του για το συμβάν, σημειώνοντας ότι «αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα». 

«Δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο Γιάννης. 

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξει πολλά βλέμμα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες..

Αλλά είμαι σίγουρος άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Εχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό – ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. 

Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή