Εισαγγελική πρόταση για αγωγή κακοδικίας κατά Τουλουπάκη

Εισαγγελική πρόταση για αγωγή κακοδικίας κατά Τουλουπάκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέχιση της έρευνας για την υπόθεση της Novartis ως προς όλους και έως ότου εκδικαστεί η αγωγή κακοδικίας την όποια έχει υποβάλει η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου και ο σύζυγός της γιατρός Λάζαρος Καρνέσης κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας Ουρανία Σταθέα.

Η εισαγγελική πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο το οποίο και τελικώς θα αποφασίσει έγινε μετά από σχετικό ερώτημα της αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Σπυριδούλας Χρυσικοπούλου που χειρίζεται και το σχετικό φάκελο με την αγωγή κακοδικίας.

Κατά την εισαγγελέα Ουρανία Σταθέα δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν ότι η επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς μεροληπτούν ή ευθύνονται για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον σύζυγο της εισαγγελέως Ράικου, ο οποίος φέρεται – κάτι που αποδέχεται και ο ίδιος- να έλαβε ποσό χιλίων ευρώ το 2009 ως αμοιβή για συλλογική εργασίας γιατρών σε ιατρικό θέμα για λογαριασμό της Novartis.

H εισαγγελέας Ελένη Ράικου και ο σύζυγός της έχουν προσφύγει δικαστικά με μήνυση, αγωγή κακοδικίας και αίτηση εξαιρέσεως που δεν έγινε δεκτή κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς θεωρώντας τους υπεύθυνους της διαρροής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή