Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Blue Note Organ Trio συναντά τον σαξοφωνίστα Χάρη Ιωάννου για μια ξεχωριστή τζαζ μουσική παράσταση στον χώρο τέχνης Beton 7. Στις 10 μ.μ. Πύδνας 7.

• Η Ελντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση, που συνδυάζει μουσική και θέαμα. Στον χώρο «Ρυθμός Art Theater» στις 10.30 μ.μ. Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη.

• Η ομάδα χορού Almalibre.co παρουσιάζει το πρότζεκτ «Black Swans» στο Studio Κινητήρας. Στις 9 μ.μ. Ερεχθείου 22, Ακρόπολη.

• Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει δικά του τραγούδια μαζί με δημιουργών που αγαπάει στο «Μουσικό κουτί». Στις 10.30 μ.μ. Δεκελέων 32.

• Οι ορχήστρες «Χαρταετοί των Ονείρων» και «Ανυπότακτοι» παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, σατιρίζοντας την πολιτική και την κοινωνία μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο. Στο θέατρο «Πολιτών» στις 7 μ.μ. Μ. Δαμάστας και Παπαρρηγοπούλου.

• Η θεατρική ομάδα MINGA παρουσιάζει στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο την παράσταση «Οι Χαμένες Ιστορίες του Κυρίου Ναπολέοντα», βασισμένη σε τέσσερα διηγήματα του ποιητή του μεσοπολέμου Ναπολέοντος Λαπαθιώτη. Στις 9 μ.μ. Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασ. Κωνσταντίνου.

• Εκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Πέρρου με τίτλο «Κιβωτός» φιλοξενείται στην αίθουσα τέχνης «Σκουφά 4». Ως τις 10/12.

• Το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία παρουσιάζει την έκθεση Πολεμώντας για την Ειρήνη: Ελλάδα – Ιταλία – Ισπανία στη δεκαετία του ’80. Η έκθεση παρουσιάζει το αντιπολεμικό κίνημα στον ευρωπαϊκό Νότο, μέσα από μια πολύπλευρη ιστορική αναδρομή στη δεκαετία του 1980. Ως τις 30/3. Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11 (είσοδος από Σέκερη).

• Aύριο 18/11 ξεκινάει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση η γενική προπώληση για την παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου «Νew Piece I – Since She» που θα παρουσιαστεί 18-21 Δεκεμβρίου. Για πληροφορίες sgt.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή