Επαναφορά προστίμων στον Δ. Γιαννακόπουλο

Επαναφορά προστίμων στον Δ. Γιαννακόπουλο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην επαναφορά όλων των προστίμων που είχαν επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δ. Γιαννακόπουλο, και είχαν «παγώσει», επανέφερε χθες η Ευρωλίγκα, σχετικά με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για «προσβολή και πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς ένα μέλος των διαιτητών αλλά και σχόλια που αναπαράχθηκαν σε διάφορα ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδας, προκαλώντας ζημιά στην εικόνα της διοργάνωσης». Συγκεκριμένα, στον Δ. Γιαννακόπουλο επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 410.000 ευρώ συν 30.000 ευρώ βάσει του φύλλου αγώνος, ενώ η ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει 6.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι δεν του επεβλήθη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.

Αγωγή Ολυμπιακού

Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του Δ. Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «για την αποκατάσταση της ζημίας που υποστήκαμε λόγω της παράνομης συμπεριφοράς των παραπάνω συκοφαντών», αναφέρει η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Στα αγωνιστικά Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη δύναμη της… συνήθειας στην έδρα του και ο Ολυμπιακός με τη διαχρονική αμφισβήτηση του «αιωνίου» αντιπάλου του, όπως υπαγορεύει η διεκδίκηση κάθε πρωταθλήματος, θα δώσουν αύριο στο ΟΑΚΑ (18.00) το ντέρμπι του πρώτου γύρου της A1.

Αμφότεροι βρίσκονται στα… μισά του οκταημέρου της «κόλασης», καθώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρόσφατη ήττα που γνώρισε στο ΣΕΦ από τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάστηκε, χθες, στη δύσκολη έδρα της Εφές και την επόμενη εβδομάδα, μετά το αυριανό ντέρμπι ακολουθούν διπλές υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στο Μόναχο με την Μπάγερν (20/11) και θα υποδεχθούν τη Ρεάλ (22/11), οι δε «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη (21/11) και θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (23/11). Αν δεν υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες και των δύο σε άλλα παιχνίδια και κυρίως σε αντίπαλες έδρες, ο Παναθηναϊκός στοχεύει αύριο στη νίκη με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά και ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον, στη νίκη στο ΟΑΚΑ, όντας κατά μία μέρα πιο ξεκούραστος και χωρίς να έχει προηγηθεί ταξίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή