«Λευκό» τοπίο τα Τρίκαλα (φωτογραφίες)

«Λευκό» τοπίο τα Τρίκαλα (φωτογραφίες)

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοναδικό το χιονισμένο τοπίο που έχει δημιουργηθεί σε όλες τις ορεινές περιοχές του Νομού Τρικάλων πάνω από τα 800 μέτρα.

Η μεγάλη χιονόπτωση συνεχίζεται και στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και τα Περτουλιώτικα λιβάδια  το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους, διαγράφοντας ένα κατάλευκο  τοπίο.

«Λευκό» τοπίο τα Τρίκαλα (φωτογραφίες)-1

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δουλεύουν συνεχώς όλο το 24ωρο για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

«Λευκό» τοπίο τα Τρίκαλα (φωτογραφίες)-2

Πολλοί  επισκέπτες με τις οικογένειες τους και φίλους άρχισαν να έρχονται από χθες να απολαύσουν το χιόνι και το μαγευτικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί και σήμερα Κυριακή αναμένονται ακόμη πιο πολλοί.

«Λευκό» τοπίο τα Τρίκαλα (φωτογραφίες)-3

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται από την έξοδο της Ελάτης προς Βλάχα, χιονοδρομικό κέντρο, Περτουλιώτικα λιβάδια, Περτούλι, μέχρι και το Περτούλι. Προς Νεραϊδοχώρι ο δρόμος είναι πιο καθαρός με λιγότερο χιόνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή