Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παράξενα» δήλωσε πως ένιωσε ο Γιώργος Λάνθιμος (φωτ.), ο οποίος πρόσφατα αναγκάστηκε επί της ουσίας να διαλέξει μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες της νέας του ταινίας για την οσκαρική κούρσα του Α΄ γυναικείου ρόλου. Το πρόβλημα είναι πως το «The Favourite», το οποίο θα δούμε εδώ τον Ιανουάριο, έχει τρεις πρώτους ρόλους, τους οποίους ερμηνεύουν η Ολίβια Κόουλμαν (που τελικά επιλέχθηκε), η Ρέιτσελ Βάις και η Εμα Στόουν. «Μου φάνηκε αληθινά περίεργο που έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Φαντάζομαι είναι πρακτικοί οι λόγοι, όμως από την πρώτη μέρα που είχα το σενάριο, για μένα αυτές οι τρεις γυναίκες ήταν ίσες», είπε ο Ελληνας σκηνοθέτης.

(…) Στον αγαπημένο του «Σταυρό του Νότου» επιστρέφει από αυτό το Σάββατο ο Μίλτος Πασχαλίδης. Επειτα από μια μεγάλη θερινή περιοδεία, ο δημοφιλής τραγουδοποιός υποδέχεται τον χειμώνα με ένα πρόγραμμα λιγότερο ηλεκτρισμένο, αλλά πιο προσωπικό. Κομμάτια από τα κάπως «αδικημένα» της δισκογραφίας του, αλλά και φόρος τιμής στον σπουδαίο Μάνο Ελευθερίου θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

(…) Για την απόπειρα αυτοκτονίας της το 2014, τη μάχη με τα ναρκωτικά, την απώλεια της περιουσίας της και τον θάνατο του πατέρα της, που της έδωσε τη δύναμη να ζητήσει διαζύγιο από τον βίαιο σύζυγό της, τον Αμερικανό κινηματογραφικό παραγωγό Στίβεν Μπελαφόντε, μιλάει η Μέλανι Μπράουν ή αλλιώς Mel B. των Spice Girls, στην πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της με τίτλο «Brutally Honest». Ενα απόσπασμα του βιβλίου προδημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή