Το Pop-up Athens Yacht Show 2019 στην Athens Marina – The Mega Yacht Mooring

Το Pop-up Athens Yacht Show 2019 στην Athens Marina – The Mega Yacht Mooring

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΟΝDECK Media&Events σε συνεργασία με την Athens Marina – The Mega Yacht Mooring ανακοινώνουν το 1ο Pop-up Athens Yacht Show. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019 (σύντομα θα ανοικοινωθούν καταληκτικές ημερομηνίες) στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις σε μια από τις κορυφαίες και καλά οργανωμένες μαρίνας σε όλη τη Μεσόγειο. Το 1ο Athens Yacht Show πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον σε Ελλάδα και εξωτερικό και φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.   

Συγκεκριμένα το Show απευθύνεται σε Σκάφη Αναψυχής – νέα μοντέλα προς πώληση – άνω των 40 ποδών με έτος κατασκευής από το 2016 και μετά. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία καθώς και στα mega yachts και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.  

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

Η ONDECK Media & Events – με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γερολυμάτο – διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Athens Marina, το 1ο Pop-up Athens Yacht Show θα αποτελέσει ενα γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους owners και βεβαίως ενα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες, οι Εκθέτες, το πρόγραμμα  και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Athens Pop-Up Athens Yacht Show

hosted by Athens Marina – The Mega Yacht Mooring

Πληροφορίες

e-mail: [email protected]

Tηλ. 211 120 4349

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή