Μαξίμου: Συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝΑΛ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας

Μαξίμου: Συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝΑΛ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την αναφορά που κατέθεσαν βουλευτές του κόμματος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγο για την υπόθεση του C-4I.

«Η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γεννηματά: «Η κυβέρνηση διαπράττει θεσμικό ατόπημα»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV: «Με έκπληξη και θλίψη διάβασα την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θράσος στις πολιτικές τους σκοπιμότητες. Αυτοί διαπράττουν θεσμικό ατόπημα. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε παραθεσμικό σύστημα που πλήττει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή