Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι έχει πάνω από έναν χρόνο να ηχογραφήσει έστω ένα νέο σινγκλ, η Κέιτι Πέρι (φωτ.) είναι αυτή τη στιγμή η πλέον καλοπληρωμένη γυναίκα στον χώρο της μουσικής σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, έχοντας κερδίσει 83 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τελευταία παγκόσμια περιοδεία της, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και ολοκληρώθηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, έχοντας πραγματοποιήσει περίπου 80 στάσεις στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στη Νότια Αμερική και στην Ωκεανία.

(…) Πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια δώρισε στους πυρόπληκτους της Καλιφόρνιας ο Κάνιε Γουέστ σύμφωνα με δηλώσεις της γυναίκας του, Κιμ Καρντάσιαν. Το διάσημο ζεύγος, που πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα επειδή προσέλαβε ιδιωτικούς πυροσβέστες για να προστατεύσει τη βίλα του από τις φλόγες, και τα δύο παιδιά τους εξακολουθούν να μην έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους εξαιτίας της «έντονης μυρωδιάς καπνού», ανέφερε η Κιμ στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

(…) Μετά την επιτυχία της μεγάλης έκθεσης για τον Ντέιβιντ Μπόουι, οι φαν του Αγγλου μουσικού θα λάβουν ακόμα ένα «δώρο» από το μουσείο Victoria and Albert: μία ψηφιακή εφαρμογή, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα γενεθλίων του Μπόουι, και θα παρέχει πρόσβαση στα εκατοντάδες κουστούμια της έκθεσης, μαζί με βίντεο, στίχους, έργα τέχνης και δεκάδες άλλα αντικείμενα, που δεν εκτέθηκαν στο πλαίσιο του αφιερώματος. Περισσότερα στο davidbowieisreal.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή