Παναθηναϊκός: Eπιστρέφει στη δράση με ζητήματα

Παναθηναϊκός: Eπιστρέφει στη δράση με ζητήματα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μία ανάσα για τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη καμπή του προγράμματος, αλλά δεν παύει να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον Γιώργο Δώνη, υπό την έννοια ότι θα έχει στη διάθεσή του μόλις μία προπόνηση για να δουλέψει το πλάνο του για τον αγώνα του Σαββάτου (16.00) με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Η απουσία 7 παικτών με την Ελπίδων, του Εμμανουηλίδη με τη Νέων, του Κουρμπέλη με την Ανδρών (γύρισε με πρόβλημα τραυματισμού) και του Κάτσε με την εθνική Αλβανίας, σε συνδυασμό με τις απώλειες των τραυματιών Μουνιέ, Κουλιμπαλί και τα προβλήματα των Γιόχανσον, Μακέντα, δυσκολεύουν το έργο του 49χρονου τεχνικού που απουσίασε κι αυτός μία εβδομάδα από τις προπονήσεις λόγω της εγχείρησής του στη βουβωνοκήλη!

Αν και η διακοπή του πρωταθλήματος δεν κρατάει «ζεστή» την ανταγωνιστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, εκτιμάται ότι (καιρού βοηθούντος) θα βρεθούν μεθαύριο στο ΟΑΚΑ περίπου 20.000 φίλοι του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» θα διαθέσουν τη θύρα 22 για τους οπαδούς του Απόλλωνα, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ για τους φιλοξενούμενους και από 10 έως 60 ευρώ για τους φίλους των γηπεδούχων. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Τα μέτρα ασφαλείας, πάντως, θα είναι αυστηρά.

• Κατά τρεις ώρες μετατέθηκε η έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 16.00 αντί στις 19.00.

• Σε τρεις δόσεις θα εξοφλήσει ο Παναθηναϊκός τις 38.300 ευρώ που οφείλει στον Μπούρμπο και σε πέντε τις περίπου 93.000 ευρώ που οφείλει στον Βέμερ, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή