MIDO Multifort GMT

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεννημένο για να συντροφεύει κομψούς ταξιδευτές, αυτό το νέο μοντέλο της ελβετικής MIDO είναι το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας Multifort. Η συλλογή αυτή έκανε τα πρώτα της βήματα το 1934 και είναι εμπνευσμένη από τη Γέφυρα του Σίδνεϋ, ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό δημιούργημα που συνδυάζει τη χρηστικότητα με την ομορφιά. Μάλιστα το 2014 η Mido γιόρτασε την 80η επέτειο της εμβληματικής συλλογής, η οποία είναι από τις μακροβιότερες στην ιστορία της Ελβετικής ωρολογοποιίας.

MIDO Multifort GMT-1

Ως «ταξιδιωτικό» ρολόι, το Multifort GMT προσφέρει δεύτερη ώρα με τη βοήθεια του κεντρικού κόκκινου δείκτη GMT και της εσωτερικής στεφάνης με την 24ωρη κλίμακα. Με τη βοήθεια της βιδωτής κορόνας στο 2 ρυθμίζετε την δεύτερη χρονική ζώνη (Τ2). Και μόλις τον ενεργοποιήσετε μέσω της βιδωτής κορόνας στο 4, ο δείκτης GMT δείχνει την ώρα στην χρονική ζώνη Τ2, σε 24ωρη κλίμακα (άρα αυτομάτως γνωρίζετε και εάν είναι ημέρα ή νύχτα). Οι δύο κορόνες προσδίδουν στο μοντέλο έναν ιδιαίτερο και απολύτως αρρενωπό χαρακτήρα.

MIDO Multifort GMT-2

Με design που αντέχει στον χρόνο, το Multifort GMT είναι ένα εντυπωσιακό ρολόι, ιδανικό για ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους καθώς και για τους λάτρεις των κλασικών ρολογιών. Η κάσα του σε διάμετρο 42 mm είναι ατσάλινη με επίστρωση ροζ χρυσού PVD και στεγανή στα 100 μ. Ο θερμός τόνος του ροζ χρυσού έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το μπλε χρώμα του καντράν, το οποίο είναι διακοσμημένο με κάθετο μοτίβο κυμάτων της Γενεύης (Côtes de Genève). Η επιλογή αυτού του μοτίβου παραπέμπει στις μοναδικές γραμμές της κρεμαστής Γέφυρας του Σίδνεϋ, σύμβολο αρχιτεκτονικού μοντερνισμού των αρχών της δεκαετίας του 1930.

MIDO Multifort GMT-3

Οι διακριτικές κόκκινες λεπτομέρειες στον δείκτη της δεύτερης ώρας και στο μισό τμήμα της 24ωρης στεφάνης χαρίζουν στο Multifort GMT μια δυναμική, σπορτίφ και ταυτόχρονα σοφιστικέ εμφάνιση. Το καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-αντανακλαστική επεξεργασία και στις δύο πλευρές του, για απόλυτη διαύγεια, ενώ σε παράθυρο στο 3 προβάλλει διακριτικά η ημερομηνία.

MIDO Multifort GMT-4

Διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού καλύπτει και το πίσω μέρος της κάσας, επιτρέποντας στον χρήστη να θαυμάσει τον εξαιρετικά διακοσμημένο αυτόματο μηχανισμό, με κάθετα κύματα της Γενεύης και το λογότυπο της Mido να κοσμούν το βαρίδι. Ο Mido Caliber 1193 προσφέρει 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

MIDO Multifort GMT-5

Το Multifort GMT αγκαλιάζει τον καρπό με ένα κομψό λουράκι από γνήσιο καφέ δέρμα και διαθέτει αναδιπλούμενο κούμπωμα από ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD. Το μοντέλο είναι επίσης διαθέσιμο με ατσάλινη κάσα και μπρασελέ.

Τιμή: 1.090 €

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή