Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο «Λιθογραφείον» της Πάτρας διοργανώνεται συζήτηση και παρουσίαση των βιβλίων των δημοσιογράφων της «Κ» Τασούλας Επτακοίλη και Νίκου Βατόπουλου στις 8 μ.μ. Υπό την αιγίδα των εκδόσεων «Το Δόντι». Μαιζώνος 172, Πάτρα.

• Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας στο «Master Class» του Τέρενς Μακνάλι. Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Στις 9 μ.μ. Στο Μικρό Χορν, Αμερικής 10.

• Τι μας εμποδίζει να μιλήσουμε για την αποτυχία μας; Το Pitch Your Failure καλεί τέσσερις κοινωνικούς επιχειρηματίες και πολιτιστικούς διαχειριστές να μιλήσουν για την αποτυχία τους. Στις 7 μ.μ. Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28.

• Η Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας φιλοξενεί για πρώτη φορά έργα του ζωγράφου Τάσου Μαντζαβίνου στην έκθεση «Ποιητής & Ερως», όπου παρουσιάζονται συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία της τέχνης του Επτανήσιου ποιητή-ζωγράφου. Στις 8 μ.μ. Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων Περιστυλίου, Κέρκυρα.

• Μουσική κωμωδία σε τρεις πράξεις είναι το έργο «La Belle Helene: The Return Of The Queen» του Ζακ Οφενμπαχ που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ. Στις 9 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

• Ο Leon Of Athens ολοκληρώνει τη διεθνή περιοδεία του με μια ζωντανή εμφάνιση στο Six D.O.G.S μετά μια χρονιά επιτυχιών. Tη συναυλία ανοίγει η νέα τραγουδοποιός Anna Vs June. Στις 9 μ.μ. Αβραμιώτου 6.

• «Jour Fixe» ονομάζεται η παράσταση που θυμίζει βραδιά σε σπίτι του Μεσοπολέμου με ιστορίες και τραγούδια από το 1937 έως το 1970. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα, Πειραιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή