ΠΑΟ: Επιβεβλημένη η νίκη με Απόλλωνα πριν από τη δύσκολη συνέχεια

ΠΑΟ: Επιβεβλημένη η νίκη με Απόλλωνα πριν από τη δύσκολη συνέχεια

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την… αγρανάπαυση των τελευταίων τριών αγωνιστικών αναζητεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (16.00) παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι πέρασαν με απολογισμό μία ήττα από τον ΠΑΟΚ και δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, επίδοση που δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητική αλλά ούτε και ικανοποιητική για μια ομάδα που μέχρι τότε μετρούσε έξι νίκες και μία ισοπαλία σε εφτά αγώνες.

Το ματς με τον Απόλλωνα μοιάζει με… ανάσα, καθώς αμέσως μετά ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αρη, ΟΦΗ, το εντός έδρας παιχνίδι με τον (έως σήμερα αήττητο και δεύτερο στη βαθμολογία) Ατρόμητο και ο αγώνας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον οποίο κλείνει ο α΄ γύρος της Σούπερ Λίγκας.

Μέσα σε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα, που έρχεται ως συνέχεια των τριών απανωτών ντέρμπι, το αυριανό ραντεβού με τον Απόλλωνα μοιάζει να είναι το πιο εύκολο ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με την άποψη αυτή δεν φαίνεται να συμφωνεί ο Γιώργος Δώνης. Εχοντας αναλύσει τον Απόλλωνα, θεωρεί ότι είναι μια ομάδα που έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή της επί των ημερών του Γιάννη Μαντζουράκη και παρότι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις έναν βαθμό σε 10 αγωνιστικές, στα τελευταία παιχνίδια έχει δυσκολέψει πολύ κάθε αντίπαλο.

Ο Δώνης εκτιμά ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» θα παίξει αύριο στο ΟΑΚΑ ίσως το τελευταίο της χαρτί στη μάχη για την παραμονή και περιμένει έναν αντίπαλο πολύ καλά κλεισμένο στην άμυνά του που θα ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις. Για τον λόγο αυτό, στη μοναδική προπόνηση που είχε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του παρόντες (έλειπε το προηγούμενο διάστημα σχεδόν μία ενδεκάδα διεθνών), έδωσε μεγάλη έμφαση στον τρόπο διάσπασης μιας πολυπρόσωπης αμυντικής διάταξης, δοκιμάζοντας σύστημα 4-4-2 ή 4-2-3-1.

Νεότερα μέσω… SMS

Τελματωμένη εμφανίζεται η ιστορία με τον Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση της συμφωνίας και η μόνη επαφή που είχε τελευταία με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ένα sms που έστειλε, λέγοντας ότι μιλάει με τον Βίκτωρα Ρέστη για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους προς τον Παναθηναϊκό…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή