Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής ληστείας της ηλικιωμένης στην Κόρινθο

Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής ληστείας της ηλικιωμένης στην Κόρινθο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, συνελήθφησαν την Κυριακή το βράδυ στην Κορινθία, για την φονική ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στην οικία της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας, το Σάββατο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο συλληφθέντες ημεδαποί, ηλικίας 20 και 32 ετών, προχθές το πρωί,διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από ημεδαπή που την περιέθαλπε.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη ημεδαπούς – συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή