Η άγνωστη μάχη του Ινιέστα με την κατάθλιψη

Η άγνωστη μάχη του Ινιέστα με την κατάθλιψη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο πετυχημένος ή πλούσιος και αν είσαι, η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις. Ο Αντρές Ινιέστα μπορεί στα μάτια του κόσμου να είχε τα πάντα, ωστόσο ο ίδιος αντιμετώπιζε τους δικούς του «δαίμονες». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν λίγα χρόνια έδωσε μάχη με την κατάθλιψη.

«Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έλθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ. Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής», εξομολογήθηκε ο Ισπανός άσος.

Στην ίδια συνέντευξη είπε κι άλλα ενδιαφέροντα, όπως για την κόντρα που είχε φουντώσει επί εποχής Μουρίνιο μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. «Ο Μουρίνιο ήταν ο βασικός λόγος για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες εκείνη την περίοδο. Αυτό έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν έβλεπες τη συνηθισμένη αντιπαλότητα, αλλά μίσος και το κλίμα που υπήρχε ήταν δυσβάσταχτο».

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή