ΑΕΚ: Επεσαν κεφάλια παραμονή του αγώνα με Αγιαξ

ΑΕΚ: Επεσαν κεφάλια παραμονή του αγώνα με Αγιαξ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι παίκτες που ήταν πρωταγωνιστές στην πορεία του τίτλου και στην επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 24 χρόνια, σταματούν μέσα σε μια στιγμή να υπολογίζονται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, «πληρώνοντας» τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αντρέ Σιμόες και Τάσος Μπακασέτας, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, δεν θεωρούνται πλέον μέλη της ομάδας, καθώς η οργισμένη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα την Κυριακή, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. έφερε… Ρίχτερ.

Η ΑΕΚ επέλεξε να αφήσει από το καλοκαίρι στον «αέρα» ένα θέμα που φαινόταν πως θα «σκάσει» μέσα στη χρονιά, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσει τα συμβόλαια των βασικών ποδοσφαιριστών της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που φέρει τεράστιες ευθύνες για την αγωνιστική κατρακύλα του Δικεφάλου, μαζί βεβαίως με τους παίκτες, βγαίνει αυτή τη στιγμή ενισχυμένος από την κρίση στην ομάδα, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης. Το χειρότερο για την ΑΕΚ από τη μία πλευρά, βεβαίως, είναι πως τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πιο παραγωγική ηλικία θα αποχωρήσουν από την ομάδα χωρίς ο σύλλογος να αποκομίσει χρήματα, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Ανέστη, Γιόχανσον και Χριστοδουλόπουλου και η ΑΕΚ πρέπει να σκεφθεί πολύ σοβαρά τι έκανε λάθος στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Από την άλλη, η διοίκηση έδειξε με αυτόν τον τρόπο την πυγμή της σε τέτοια ζητήματα, αδιαφορώντας για το οικονομικό σκέλος και θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο προτάσσει το καλύτερο για την ομάδα.

Το ερωτήματα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή αφορούν την αντίδραση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών στα επόμενα παιχνίδια, τη διαχείριση της κατάστασης από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και βεβαίως τις επόμενες κινήσεις, καθώς στο ήδη περιορισμένο ρόστερ της ΑΕΚ με ευθύνη της διοίκησης, προστίθενται τρεις μεγάλες απουσίες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Η αίσθηση που κυριαρχεί στην ομάδα είναι πως η χρονιά είναι ήδη χαμένη, καθώς η Ενωση καλείται να χτιστεί εξαρχής, ξεκινώντας από τη δύσκολη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μέσα σε όλες αυτές τις εξελίξεις, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει απόψε τον Αγιαξ (19.55) στο ΟΑΚΑ, θέλοντας μόνο νίκη για να έχει θεωρητικές ελπίδες διεκδίκησης της τρίτης θέσης τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ…

• Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με συμμετοχή και οπαδών του Αγιαξ, σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή