Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το βιβλίο «Τα δύο ευ της ευτυχίας. Εισαγωγή στα “Ηθικά Νικομάχεια” του Αριστοτέλη» (Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης) παρουσιάζεται από τους Βασίλη Κάλφα, Στάθη Ψύλλο και Παύλο Κόντο. Στις 7 μ.μ., Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1.

• Αφιέρωμα στον Θανάση Βαλτινό, με πλήθος εισηγήσεων από αναλυτές του έργου του και συζήτηση με τον ακαδημαϊκό και συγγραφέα, πραγματοποιείται στο «Σπίτι της Κύπρου». Στις 7 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α.

•Το graphic novel του Δημήτρη Χαντζόπουλου «Η πάπισσα Ιωάννα» του Εμμανουήλ Ροΐδη παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στις 6.30 μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Πέτρος Μαρτινίδης, Γιώργος Ρόρρης και Μίλτος Φραγκόπουλος. Πειραιώς 100.

• «Λανθάνων ρομαντισμός», ρεσιτάλ πιάνου της Πόπης Μαλαπάνη με έργα των Σκριάμπιν, Μότσαρτ, Λίμπερμαν κ.ά. Είσοδος ελεύθερη. Στις 7.30 μ.μ. Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41.

• Την μπάντα του Γιώργου Χρανιώτη Imitate Your Mother υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του το Faust Bar Theater Arts. Στις 10 μ.μ. Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

• Εκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής στο καφέ-μπαρ Black Duck με έργα των Νίκου Δεληγιάννη και Οδυσσέα Γαλανάκη εγκαινιάζεται σήμερα. Στις 7 μ.μ. Εως 5/12. Χρήστου Λαδά 9Α.

• Εικαστική έκθεση με τίτλο «Δέκα λευκαί λήκυθοι του Μουσείου Αθηνών», του καθηγητή της ΑΣΚΤ Γιάννη Κεφαλληνού, παρουσιάζεται στο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Εως 13/1/19. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή