Καρέ-καρέ οι συμπλοκές Ελλήνων, Ολλανδών και Πολωνών χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες-βίντεο)

Καρέ-καρέ οι συμπλοκές Ελλήνων, Ολλανδών και Πολωνών χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες-βίντεο)

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ειδικότερα, ενεπλάκησαν οπαδοί των ομάδων της ΑΕΚ με οπαδούς του Παναθηναϊκού, του Άγιαξ αλλά και Πολωνούς χούλιγκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 150 ατόμων, που αποτελείτο από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ αλλά και Πολωνών χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ολλανδικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της προπόνησης και κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο, εξήλθαν στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια και στη συνέχεια άρχισαν να ανηφορίζουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εκεί, κοντά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ, τους περίμεναν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Καρέ-καρέ οι συμπλοκές Ελλήνων, Ολλανδών και Πολωνών χούλιγκαν στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες-βίντεο)-1

Αίσθηση προκαλούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δείχνουν τους χούλιγκαν να περπατούν στους δρόμους με καδρόνια στα χέρια, μολότοφ αλλά και μαχαίρια, ενώ είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους.

Ας σημειωθεί, τέλος, πως προσαγωγές και συλλήψεις δεν σημειώθηκαν, με τους οπαδούς του ΠΑΟ, του Άγιαξ και τους Πολωνούς να διαφεύγουν στο Πεδίον του Άρεως ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια.

Λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν, διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ τέλος στη συμπλοκή των οπαδών έδωσε η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή