Τραμπ: Παλαιότερα μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ελβις Πρίσλεϊ

Τραμπ: Παλαιότερα μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ελβις Πρίσλεϊ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη γενέτειρα του Ελβις Πρίσλεϊ, στο Τουπέλο του Μισισίπι, βρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αποκάλυψε στους υποστηρικτές του ότι παλαιότερα αρκετοί ήταν εκείνοι που του έλεγαν ότι μοιάζει με τον Βασιλιά του Rock n' Roll.

«Δεν πρέπει να το πω αυτό, ενδεχομένως θα πείτε ότι είμαι… φαντασμένος και δεν είμαι. Αλλά, εκτός από τα ξανθά μαλλιά, κατά την εφηβεία μου, πολλοί μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ελβις» είπε ο Τραμπ και στη συνέχεια ρώτησε το κοινό που τον παρακολουθούσε:

«Εσείς το διακρίνετε αυτό; Μπορείτε να το πιστέψετε; Εγώ πάντως πάντα το θεωρούσα ως μία μεγάλη φιλοφρόνηση».

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Τουπέλο. Λατρεύω το Τουπέλο. Τους χιλιάδες αμερικανούς πατριώτες που εργάζονται σκληρά, την γενέτειρα του βασιλιά του Rock n' Roll. Ελβις! Σε αγαπάμε Ελβις. Αγαπάμε τον Ελβις, έτσι δεν είναι;  », ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στην αρχή της ομιλίας του, πριν αναφερθεί στην… ομοιότητά του με τον Ελβις Πρίσλεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή