Η Melania Trump στόλισε στον Λευκό Οίκο και το Twitter σχολιάζει…

Η Melania Trump στόλισε στον Λευκό Οίκο και το Twitter σχολιάζει…

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε βίντεο με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ που δείχνει τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού δείχνει τη Μελάνια Τραμπ ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Η Melania Trump στόλισε στον Λευκό Οίκο και το Twitter σχολιάζει…-1

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού "Be Best", καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια "Be Best".

Η Melania Trump στόλισε στον Λευκό Οίκο και το Twitter σχολιάζει…-2

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο, στολισμένο Λευκό Οίκο.

“Ο Λευκός Οίκος είναι έτοιμος να γιορτάσει τα Χριστούγεννα” αναφέρει στην ανάρτησή της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ενώ σε μια ακόμη ανάρτηση, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει: “Ο Λευκός Οίκος λάμπει για τις γιορτές των Χριστουγέννων”!

Χρήστες του twitter ήδη σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία» που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών "The Nightmare Before Christmas" και "The Shining".

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα κόκκινα δερμάτινα γάντια που φόρεσε η FLOTUS για να στολίσει το δέντρο. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν χθες από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια έβγαλε και τα δύο γάντια μόλις απομακρύνθηκε από το δέντρο και άγγιξε ένα κομμάτι γιρλάντας γύρω απ' το τζάκι, γεγονός που έκανε πολλούς ν' αναρωτιούνται αν έχει κάποια αλλεργία στα δέντρα ή αν απλά δεν της αρέσει η υφή τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή