Σύσκεψη υπουργών Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κύπρου

Σύσκεψη υπουργών Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κύπρου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσκεψη μεταξύ των υπουργών Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κύπρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και για να προχωρήσει το μνημόνιο διοικητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης παρέστη ο υπουργός Μιχάλης Καλογήρου, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και από την κυπριακή πλευρά ο υπουργός Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Στη σημερινή συνάντηση  στην οποία μετείχαν και οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Δικαιοσύνης, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν τη λειτουργία των δικαστηρίων, τη δικαστική συνεργασία, την ανταλλαγή προγραμμάτων για τη λειτουργία των σωφρονιστικών ιδρυμάτων, καθώς και θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι δύο υπουργοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μεταξύ τους συνεργασία σε πολλούς τομείς αρμοδιοτήτων των δύο υπουργείων, η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε διμερές επίπεδο αλλά επεκτείνεται και στο πλαίσιο των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή