LONGINES Master Collection Annual Calendar

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2005 η Longines παρουσίασε μία εμβληματική συλλογή: την Longines Master Collection, η οποία αποτελούσε το απαύγασμα της τεχνογνωσίας της ελβετικής εταιρείας και ξεχώρισε αμέσως χάρη στο διαχρονικό, κομψό της design. Με τα χρόνια η Master Collection εμπλουτίστηκε με πολλά συναρπαστικά μοντέλα, όπως το το Annual Calendar που έκανε το ντεμπούτο του το 2018.

LONGINES Master Collection Annual Calendar-1

Το Annual Calendar είναι ένα ρολόι που αναγνωρίζει τους μήνες με 30 και 31 ημέρες και ρυθμίζει αυτόματα την ημερομηνία, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση. Θα ασχοληθείτε μαζί του μόνο μία φορά τον χρόνο, στο τέλος Φεβρουαρίου. Η Master Collection είναι η πρώτη συλλογή της Longines που φιλοξενεί την complication του ετήσιου ημερολογίου. Σημαντικά οικονομικότερο από ένα perpetual calendar, είναι μία εξαιρετική πρόταση για τους λάτρεις της καλής, παραδοσιακής ελβετικής ωρολογοποιίας.

LONGINES Master Collection Annual Calendar-2

Ισορροπώντας άψογα ανάμεσα στην κομψότητα και στη μηχανική αξιοπιστία, όλα τα μοντέλα με ετήσιο ημερολόγιο της Master Collection περιέχουν έναν ολοκαίνουριο μηχανισμό, αποκλειστικότητα της Longines, τον αυτόματο L897 caliber. Προσφέρει 64 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και το ωραίο του φινίρισμα μπορεί να θαυμάσει κανείς χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, στην πλάτη της κάσας.

LONGINES Master Collection Annual Calendar-3

Κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές, με λατινικούς ή αραβικούς αριθμούς ή και διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών. Η κάσα τους σε διάμετρο 40 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και περικλείει ένα καντράν είτε με ανάγλυφη guilloché υφή σε μοτίβο barleycorn είτε σε υφή ηλιακών ακτίνων. Τρεις ντελικάτοι δείκτες, επιροδιωμένοι ή από μπλε ατσάλι, περιστρέφονται στο κέντρο ενώ σε διπλό παράθυρο στο 3 εμφανίζονται οι ενδείξεις μήνα και ημερομηνίας.

LONGINES Master Collection Annual Calendar-4

Το LONGINES Master Collection Annual Calendar τυλίγεται γύρω από τον καρπό είτε με μπρασελέ από ατσάλι είτε με φίνο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε μαύρο, καφέ ή μπλε χρώμα.

LONGINES Master Collection Annual Calendar-5
LONGINES Master Collection Annual Calendar-6

Δεδομένης της πολυπλοκότητάς του, στα συν είναι βεβαίως η εξαιρετική προσιτή του τιμή: 2.000 €

Περισσότερες πληροφορίες για τη Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή