Γιουρόπα Λιγκ: Το τέλειο παιχνίδι θέλει ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Το τέλειο παιχνίδι θέλει ο ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα… τέλειο παιχνίδι περιμένει από τους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να μπορέσει να πάρει ο ΠΑΟΚ σήμερα (22.00) από την Τσέλσι στο Λονδίνο ό,τι απερίσκεπτα έχασε στα δυο ματς με τη Βίντι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είναι πλέον σε θέση ισχύος για τη 2η θέση του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και αναζητεί απόψε ένα αποτέλεσμα καλύτερο απ’ αυτό που θα πάρει η ουγγρική ομάδα εκτός έδρας από την Μπάτε Μπορίσοφ, για να μην είναι η τύχη του στα χέρια άλλων.

«Η Τσέλσι προέρχεται από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, αλλά είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κερδίσουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ένα τέλειο παιχνίδι», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και προσέθεσε ότι όλοι στην ομάδα του έχουν τεράστια θέληση να παλέψουν για να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Οπλα του ΠΑΟΚ είναι το αήττητό του στο Λονδίνο και η δίψα των οπαδών του

Η βαθμολογία: Τσέλσι 12, Βίντι 6, ΠΑΟΚ 3, Μπάτε 3.

• Με προκλητικό τρόπο εξέφρασε η Θύρα 4 την αντίθεσή της στη σκέψη να οριστεί η Τούμπα ως έδρα της Εθνικής μας, όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή της: «Μετά τις τελευταίες φήμες πως η έδρα της εθνικής Ελλάδας ενδέχεται να μεταφερθεί στην Τούμπα, ένα έχουμε να δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά. Ούτε πάνω από το πτώμα μας. Αυτοί που μας κλέβουν πρωταθλήματα, κύπελλα και βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχουν καμιά θέση στο σπίτι μας και θα μας βρουν όλους απέναντι τους. Εννοείται πως απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τελειώσει το θέμα μια και καλή με μια επίσημη ανακοίνωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή