H ROGER DUBUIS στο Mr Porter

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βραβευμένος ιστότοπος ανδρικού στιλ, MR PORTER, υποδέχθηκε στην «οικογένειά» του μία ακόμη ελβετική μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας. Από τις 19 Νοεμβρίου οι φίλοι της Roger Dubuis θα μπορούν να προμηθεύονται ένα εκ των επτά μοντέλων Excalibur που υπάρχουν διαθέσιμα στην διαδικτυακή πλατφόρμα. Ένα μάλιστα από αυτά ήταν μία συλλεκτική έκδοση Excalibur Aventador S, αξίας 286.300 €, η οποία είναι ήδη sold-out! Το συγκεκριμένο ρολόι, προϊόν συνεργασίας της Roger Dubuis με την αυτοκινητοβιομηχανία Lamborghini Squadra Corse, διαθέτει δύο μπαλανσιέ με διαφορικό, τοποθετημένα υπό γωνία 45ο και ειδικές μπάρες στήριξης εμπνευσμένες από το design του κινητήρα της Lamborghini V12.

H ROGER DUBUIS στο Mr Porter-1

Excalibur Aventator S - Mister Porter Limited Edition

Μάλιστα, ο τυχερός αγοραστής του συγκεκριμένου ρολογιού θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη Roger Dubuis Manufacture και να απολαύσει μία μοναδική οδηγική εμπειρία στο τιμόνι μίας Lamborghini στα βουνά Γιούρα της Ελβετίας.

H ROGER DUBUIS στο Mr Porter-2

Εκτός από αυτή την μοναδική δημιουργία, στο Mr Porter υπάρχουν τρία μοντέλα από τη συλλογή Pirelli της Roger Dubuis. Μεταξύ αυτών το Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί, κόκκινο ή μπλε χρώμα. Πρόκειται για τρεις limited editions 88 κομματιών στο κάθε χρώμα. Καθένα από αυτά τα μοντέλα φοράει λουράκι που προέρχεται από αυθεντικό ελαστικό Pirelli, το οποίο κέρδισε σε κάποιον αγώνα ταχύτητας.

H ROGER DUBUIS στο Mr Porter-3

Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton Blue

H ROGER DUBUIS στο Mr Porter-4

Excalibur Spider Pirelli Automatic Skeleton Red

Τα άλλα τρία μοντέλα που πωλούνται από το Mr Porter είναι ένα Excalibur Automatic Skeleton με κάσα από ροζ χρυσό, ένα Excalibur Automatic Skeleton από τιτάνιο με επίστρωση μαύρου DLC και ένα Excalibur Skeleton Flying Tourbillon με κάσα από Carbon SMC και λουράκι από καουτσούκ. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρότι τα ρολόγια αυτά έχουν τιμές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα από τους συλλέκτες και τους φίλους της Roger Dubuis.

H ROGER DUBUIS στο Mr Porter-5

Λεπτομέρεια του Excalibur Automatic Skeleton από τιτάνιο με επίστρωση μαύρου DLC

Περισσότερες πληροφορίες για την Roger Dubuis εδώ και για το MR PORTER εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή