Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχεται σύντομα (11/12) μέσα από την πλατφόρμα της Nova η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Counterpart». Η ιστορία της, στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Οσκαρ Τζ. Κ. Σίμονς (φωτ.), συνδυάζει το δράμα εποχής με την επιστημονική φαντασία, ταξιδεύοντάς μας στη δίνη του Ψυχρού Πολέμου. Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το πρώτο επεισόδιο θα είναι ήδη διαθέσιμο στην υπηρεσία Nova On Demand από τις 10/12, ενώ στην ίδια τοποθεσία μπορούν να αναζητηθούν και όλα τα επεισόδια του α΄ κύκλου, για όποιον δεν έχει προλάβει να τα παρακολουθήσει.

(…) Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, η Αμερικανίδα σεναριογράφος Γκλόρια Γκατζ, μία από τις αφανείς ηρωίδες του Χόλιγουντ σε εποχές που οι γυναίκες λάμβαναν πολύ λιγότερη αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους. Μαζί με τον σύζυγό της, Γουίλαρντ Χάικ, η Γκατζ υπέγραψε το σενάριο κλασικών ταινιών όπως «Indiana Jones» και «American Graffiti» του Τζορτζ Λούκας· επιπλέον, όπως έγινε αργότερα γνωστό, η Γκατζ έχει γράψει σημαντικά κομμάτια του σεναρίου και για τον ορίτζιναλ «Πόλεμο των άστρων», με τον χαρακτήρα της πριγκίπισσας Λέια να είναι εν πολλοίς δικό της δημιούργημα.

(…) Ηταν γνωστή η αποστροφή του ηθοποιού Μακόλεϊ Κάλκιν για τα Χριστούγεννα εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του «Μόνος στο σπίτι», που τον έκανε διάσημο. Γι’ αυτό αρνούνταν πεισματικά να ξαναδεί τις αμέτρητες εορταστικές αναμεταδόσεις της. Ομως, όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σόου, φέτος υποχώρησε χάρη στην επιμονή της νεαρής φιλενάδας του, μουρμουρίζοντας μάλιστα τις ατάκες του σε όλη τη διάρκεια της προβολής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή