4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος

4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και το άγχος πως θα τα προλάβουμε όλα μεγαλώνει. Κι ενώ έχουμε ήδη κλείσει το ραντεβού στον κομμωτή μας, δυστυχώς οι υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να αναβάλουμε το ραντεβού την βραδιά που οργανώνουμε το ρεβεγιόν στο σπίτι μας.

Ευτυχώς για εμάς, οι εναλλακτικές στις ανέμελες μπούκλες όχι μόνο δεν θα μας ''προδώσουν'' αλλά θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε κομψές, μοντέρνες και καθόλου ατημέλητες.

Γι' αυτό και συγκεντρώσαμε για εσάς τέσσερα hair looks που μπορείτε να πετύχετε μόνες σας εύκολα και γρήγορα ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και το στυλ σας.

1. Με τα αξεσουάρ μαλλιών να έχουν φέτος κερδίσει έδαφος ακόμα και στις εμφανίσεις των royals (βλ. Kate Middleton) μια βελούδινη στέκα είναι ό,τι καλύτερο για να στολίσεις τα ολόισια μαλλιά σου. Αυτό το στυλ δουλεύει άψογα σε μαλλιά ''δεύτερης μέρας'' αν τα περάσεις ακόμα μια φορά με σίδερο και χρησιμοποιήσεις ένα λαδάκι μαλλιών για να τους δώσεις ένα sleek φινίριμα.

4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος-1

2.Το αγαπημένο μας σινιόν υπόσχεται όπως πάντα να δώσει έξτρα φινέτσα στις εμφανίσεις μας. Γι' αυτές τις γιορτές ένα πιο μοντέρνο look με wet ύφος είναι ό,τι καλύτερο για να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα ένα φανταστικό στυλ. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας μικρές τούφες γύρω από το πρόσωπό σας αφού και τυλίξτε τα μαλλιά σας με ένα μαύρο λαστιχάκι αφού ψεκάσετε με το κατάλληλο σπρέυ για να αποκτήσετε αυτή την φρεσκολουσμένη όψη. Προσέξτε ωστόσο να μην υπερβάλετε και να δείχνετε ότι μόλις βγήκατε από το μπάνιο και ξεχάσατε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.

4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος-2

3.Αυτή η λύση είναι ίσως και η πιο εύκολη και απλή φτάνει να την πετύχετε. Το messy topknot ή αλλιώς το ''ακατάστατο'' look μπαλαρίνας θα πετύχει αν δώσετε όγκο στα μαλλιά σας πριν τα μαζέψετε προς τα πάνω και τους δώσετε ένα ματ φινίρισμα. Αν θέλετε να εξελίξετε το στυλ μπορείτε να αφήσετε κάποιες μικρές τούφες να ξεπετάγονται από τον κότσο σας αλλά μην το παρακάνετε. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λαμπερά μακριά σκουλαρίκια.

4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος-3

4.Αυτό το look θα ''λειτουργήσει'' καλύτερα για τα κορίτσια με πιο κυμματιστά μαλλιά. Η χαμηλή αλογουρά έκανε την εμφάνισή της σε πολλά catwalks και μας έπεισε. Στεγνώστε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και δημιουργήστε μια αλογοουρά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας αντί μια βούρτσα. Τηλίξτε γύρω γύρω μια τούφα και ολοκληρώστε με μια κρέμα μαλλιών για να δώσετε έξτρα όγκο.

4 hair looks για τις γιορτές όταν δεν σου περισσεύει χρόνος-4

 

Περισσότερα beauty looks στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή