Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στη σκηνή με δημιουργία ελληνίδας σχεδιάστριας

Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στη σκηνή με δημιουργία ελληνίδας σχεδιάστριας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νότια Αφρική βρέθηκαν Beyonce και Jay Z για μια συναυλία προς τιμήν του Nelson Mandela, ένα αιώνα μετά την ημέρα γέννησης της τεράστιας αυτής προσωπικότητας. Pharrell Williams, Trevor Noah, Naomi Campbell και Oprah Winfrey ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που βρέθηκαν στο Global Citizen Festival στο Johannesburg.

Για ακόμα μια φορά η παρουσία της Queen B στη σκηνή ήταν φαντασμαγορική με κάθε εμφάνιση βγαλμένη από τα αρχεία της υψηλής ραπτικής με τις υπογραφές των πιο διάσημων οίκων. Κι αν ξεχωρίζαμε κάποια απ' αυτές θα ήταν αυτή με την υπογραφή της Μαίρης Κατράντζου.

Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στη σκηνή με δημιουργία ελληνίδας σχεδιάστριας-1

''Νιώθω μεγάλη τιμή και μεγάλη περηφάνια που σχεδίασα αυτή την δημιουργία για την Beyonce και δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ καλύτερη περίσταση για να την φορέσει από τον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Nelson Mandela. Είναι μια πραγματική έμπνευση, μια πρωτοστάτης και το καλύτερο παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι πολίτης του κόσμου. Στο παλτό της είναι σχεδιασμένες και οι 54 χώρες της Αφρικής και για κάθε χώρα χρησιμοποιήθηκε διαφορετικό κέντημα από κρύσταλλα Swarovski για να δείξει την διαφορετικότητά τους.  Η χθεσινή βραδιά ήταν μαγική. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!'' έγραψε η ελληνίδα σχεδιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό και ''υποκλίθηκε'' στην Queen B.

Κι εμείς με την σειρά μας υποκλινόμαστε και νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για την Μαίρη γι' αυτή την τεράστια επιτυχία!

Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στη σκηνή με δημιουργία ελληνίδας σχεδιάστριας-2
Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στη σκηνή με δημιουργία ελληνίδας σχεδιάστριας-3

 

Διαβάστε περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή