Στους εισαγγελείς «το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Στους εισαγγελείς «το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους εισαγγελείς «πετάει το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς πηγές του αναφέρουν σχετικά με την προόδο της δικογραφίας, πως «υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμόδιων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια».

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις πηγές, «η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης».

Το οικοδόμημα του κατηγορητηρίου για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγηθεί σε κατάρρευση, με αποτέλεσμα να απολυθούν όλοι οι κρατούμενοι, μετά την βεβαίωση από τις αρμόδιες αρχές ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας, πάνω στο οποίο βασίστηκε η δικογραφία, δεν υπάρχει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή