«Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο», λέει στην απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

«Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο», λέει στην απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δική του εκδοχή για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έδωσε ο 19χρονος Αλβανός ο οποίος έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα ωστόσο επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον 21χρονο φίλο του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 19χρονος αναφέρει ότι με την κοπέλα διατηρούσε σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

«Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεψα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 19χρονος και συνέχισε:

«Μού είπε… Πάμε να το τελειώσουμε… Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους».

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος αλλοδαπός και ο 21χρονος Ροδίτης, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσήχθησαν το πρωί στον εισαγγελέα Ρόδου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν έως την Παρασκευή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή