Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)

Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), για να μοιράσουν ευχές και δώρα στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)-1

Το πριγκιπικό ζεύγος περίμενε για να υποδεχεί και να χαιρετήσει πλήθος κόσμου, κρατώντας λουλούδια και βρετανικά σημαιάκια. 

Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)-2

Την προηγούμενη μέρα, Ουίλιαμ και Κέητ οργάνωσαν στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

Ταξίδι – αστραπή στην Κύπρο για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέητ Μίντλετον (φωτογραφίες)-3

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανέφερε«προσδοκούμε αύριο να ταξιδέψουμε στις Βάσεις Ακρωτηρίου, στην Κύπρο και να συναντηθούμε με μαμάδες και μπαμπάδες των παιδιών, που γνωρίσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστούν με τις κάρτες και τα δώρα που μας δώσατε να τους μεταφέρουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή