Βίντεο-ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύτες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», το ηλεκτρικό σίδερο εντοπίστηκε κοντά στα βράχια, στο σημείο όπου πέταξαν το άψυχο κορμί της άτυχης φοιτήτριας, όπως ομολόγησε ο 19χρονος.

Οι δύτες, στην ίδια περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει η «Δημοκρατική της Ρόδου», καταγράφεται η στιγμή που συναντήθηκε έξω από το σπίτι της η 21χρονη με τον 19χρονο κατηγορούμενο, το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, έρευνες διεξάγονται και στην εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα όπως βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στο σπίτι της 21χρονης στη Ρόδο.

Οι αρχές έχουν, μεταξύ άλλων, συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, έναν φάκελο με χρήματα, ποτήρια και το λαπτοπ της 21χρονης το, οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο-1

Το φορτηγάκι με το οποίο μετέβησαν στους Πεύκους (Πηγή: dimokratiki.gr)

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο.

(Με πληροφορίες από dimokratiki.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή