Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τη συναυλία «Πόλεμος και Ειρήνη ΙΙΙ» στο Μέγαρο Μουσικής, με έργα Μότσαρτ και Σοστακόβιτς. Διευθύνει ο Φρανκ Μπέερμαν με σολίστ τον πιανίστα Γιώργο Εμμανουήλ – Λαζαρίδη. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Είκοσι τέσσερις καταξιωμένοι νεότεροι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι ποιητές και πεζογράφοι από την Ελλάδα και την Κύπρο, μαζί με αρκετούς ακόμα καλλιτέχνες, παίρνουν μέρος στη διήμερη «Λογοτεχνική Σκηνή». Στις 7.30 μ.μ. Θέατρο Ανετον, Παρασκευοπούλου 42, Θεσσαλονίκη.

• Εκθεση με τίτλο «Φωτογραφίες της Δράμας και του υπέροχου κόσμου της» ξεκινά στο Μουσείο Μπενάκη με έργα από την ομότιτλη έκδοση. Εως 10/2/19. Πειραιώς 138.

• Με τραγούδια που άφησαν εποχή, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου φτιάχνουν μια παράσταση σαν νοσταλγική ραδιοφωνική εκπομπή, με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά». Στις 10.30 μ.μ. Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, λεωφ. Συγγρού 143.

• Η εικαστική ατομική έκθεση του Γεράσιμου (Μεμά) Τουλιάτου με θέμα τις κινηματογραφικές γιγαντοαφίσες 1950-1995 με τίτλο «Κινηματογραφικά πορτρέτα, η τέχνη της γιγαντοαφίσας» ξεκινά στον χώρο The Blender Gallery. Εως 9/2/19. Ζησιμοπούλου 4 , Γλυφάδα.

• Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος στην τελευταία έκθεσή της για το 2018 παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Κάλλης Καστώρη, με τίτλο «Snapshots» που εγκαινιάζεται σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Λεμπέση 4, Μακρυγιάννη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή