Vinyl is Back με συναυλία των Air Boys

Vinyl is Back με συναυλία των Air Boys

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκδήλωση-θεσμός όσων αγαπούν το βινύλιο επιστρέφει για να βάλει και πάλι χρώμα και ρυθμό στην πόλη. Σήμερα, αύριο και την Κυριακή, το Vinyl is Back περιμένει τους πιστούς οπαδούς στο Cine Κεραμεικός. Οπως πάντα με ελεύθερη είσοδο και πολλές παράλληλες δράσεις.

Μία από αυτές είναι η συναυλία των Air Boys, θρυλικού συγκροτήματος των ’60s. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 1965, στην 115η Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσης της Σούδας, στα Χανιά της Κρήτης, και είναι ένα από τα πρώτα ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Κρήτη. Ηχογράφησαν ένα σπάνιο σήμερα 45άρι. Με αφορμή την κυκλοφορία των τραγουδιών τους σε μεγάλο δίσκο, θα εμφανιστούν στο Vinyl is Back την Κυριακή στις 12.30 μ.μ.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και η προβολή της ταινίας «Dingo», με τον θρυλικό Μάιλς Ντέιβις, που έχει γυριστεί στην έρημο της Αυστραλίας και στο Παρίσι και προβλήθηκε στην Ελλάδα με τον τίτλο «Σκυλιά στον κατήφορο». Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία με τη σφραγίδα της μουσικής και της τρομπέτας του Μάιλς Ντέιβις. Την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο πατάρι του Cine Κεραμεικός. Το Vinyl is Back, πιστό στις αρχικές εξαγγελίες του, προχωρά και στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της σειράς «Vinyl is Back Live Sessions» με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo. Θα διατεθεί αποκλειστικά αυτό το τριήμερο.

​​Περισσότερες πληροφορίες στο www.vinylisback.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή