Σε 646 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία τον Νοέμβριο

Σε 646 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία τον Νοέμβριο

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης της Δυτικής Αττικής, του κέντρου της Αθήνας, του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης και του Πεδίου του Αρεως, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έγιναν συνολικά 646 συλλήψεις τον Νοέμβριο 2018, ενώ ελέγχθηκαν 25.659 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 7.092.

Οι συλλήψεις έγιναν, μεταξύ άλλων, για κλοπές – διαρρήξεις, ληστείες, παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών ουσιών, όπλων, αλλοδαπών, εκδιδομένων ατόμων, για καταδικαστικές αποφάσεις, διοικητική απέλαση, παραεμπόριο και λαθρεμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παραεμπορίου.

Σημειώνεται ότι οι ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, ενώ, όπως επισημαίνει η αστυνομία, θα συνεχιστούν με την ίδια συχνότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή