5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταλαβαίνουμε που απορείς πως όλες αυτές οι street style stars εμφανίζονται στο τσουχτερό κρύο με γυμνά πόδια, λες και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν τις αγγίζουν καθόλου. Αν ανήκεις και εσύ στα κορίτσια που ''μισούν'' το μαύρο καλσόν, ταυτιζόμαστε απόλυτα. Ωστόσο μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στον χειμώνα και δυστυχώς η ανάγκη να φορέσουμε το κομμάτι αυτό μοιάζει κάποιες μέρες επιτακτική, ιδιαίτερα αν δεν είσαι και μεγάλη φαν των παντελονιών.

Γι' αυτό κι εμείς ανακαλύψαμε 5 σούπερ σύνολα που θα μπορούσαν να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη και να δεις με άλλο μάτι το μαύρο καλσόν. Φυσικά επιστρατεύσαμε για ακόμα μια φορά τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας του δρόμου που με τις επιλογές τους μας έπεισαν ότι το κομμάτι αυτό όχι μόνο δεν σου καταστρέφει το σύνολό σου αλλά τις περισσότερες φορές μπορεί να ενισχύσει το look σου.

1.Συνδυάστε το bomber jacket σας με μια μαύρη φούστα λουστρίνι και φορέστε το διχτυωτό καλσόν σας με κλασσικά λευκά sneakers που θα κατεβάσουν κάπως τους τόνους στο edgy look σου. 

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…-1

2.Δώσε στη ''σχολική'' στολή ένα σέξι ύφος με μακρύ blazer και μαύρο καλσόν, σχεδόν οπάκ και κάλυψε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο.

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…-2

3.Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις την λευκή πουκαμίσα σου από το καλοκαίρι στον χειμώνα είναι ένα οπάκ καλσόν. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο στιλάτο και chic σύνολο με μπότες μέχρι το γόνατο σε ένα σκούρο κόκκινο ή πράσινο χρώμα και να ολοκληρώσεις το στυλ σου με 90s γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα για έξτρα λάμψη.

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…-3

4.Αν το σύνολό σου μοιάζει αρκετά ''ζεστό'' τότε έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις ένα πιο λεπτό καλσόν και γιατί όχι ένα πουά που θα χαρίσει και ένα πιο νεανικό και fresh ύφος στο look σου. Δημιούργησε ένα μονόχρωμο σύνολο επιστρατεύοντας το ταλέντο σου στο layering με ζεστά κομμάτια όπως πλεκτά με ένα τούιντ skirt suit και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μιλιτέρ μποτάκια και μια τσάντα από faux γούνα.

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…-4

5.Είσαι κορίτσι που λατρεύει τα χρώματα και θέλει να κερδίζει τα βλέμματα. Σίγουρα θα έχεις ήδη υιοθετήσει την τάση του ''ουράνιου τόξου'' ήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες και αναρωτιέσαι πως θα φορέσεις το πολύχρωμο σύνολό σου στα μέσα του χειμώνα. Η λύση είναι ένα μαύρο οπάκ καλσόν που θα δώσει ισορροπία στην εμφάνισή σου και θα σου χαρίσει αυτόματα ένα κομψό στυλ ιδιαίτερα αν συμπληρώσεις  το look σου με μαύρες γόβες, όπως η ιταλίδα σταρ της μόδας, Giovanna Battaglia.

5 σύνολα που θα σε πείσουν ότι το μαύρο καλσόν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά…-5

 

Περισσότερα fashion trends στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή