Καταγγελία Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης κατά Πιτσιόρλα

Καταγγελία Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης κατά Πιτσιόρλα

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μεθοδευμένη προώθηση των επιχειρηματικών θέσεων και συμφερόντων των εταιρειών-μελών του Συνδέσμου Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, σε βάρος των δημιουργών και συγγενικών δικαιούχων, κατηγορούν τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Στέργιο Πιτσιόρλα οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων.

«Δεδομένου ότι, οποιοσδήποτε νομοθετικός εξαναγκασμός των δικαιούχων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων σε περιορισμό των δικαιωμάτων τους, καθώς επίσης οποιαδήποτε απόπειρα χειραγώγησης της ανεξαρτησίας των δικαιούχων Φορέων Συλλογικής Διαχείρισης, συνιστούν πράξεις αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του απόλυτου πνευματικού και συγγενικού δικαιώματος και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τη διεθνή και ενωσιακή νομοθεσία, αναμένουμε την τήρηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου από κάθε υπόχρεο» τονίζουν μεταξύ άλλων.

*Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή