«Επιασε» τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός, «βυθίστηκε» κι άλλο ο Απόλλων

«Επιασε» τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός, «βυθίστηκε» κι άλλο ο Απόλλων

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δύο χθεσινά παιχνίδια που έριξαν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό (1-1) έπειτα από ένα παιχνίδι-θρίλερ με δραματικό φινάλε, ενώ ο Παναιτωλικός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.

Με το γκολ του Αλμπεργκ στο 90+4΄ ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει την πολύτιμη –όπως εξελίχθηκε– ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη από τον Λεβαδειακό (1-1), στο πρώτο παιχνίδι του Ακη Μάντζιου στην επιστροφή του στον πάγκο του Πανιωνίου. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Το σκορ, όμως, το άνοιξε ο Λεβαδειακός στο 41΄ με το υπέροχο «πλασέ» του Ιωαννίδη. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 68΄ είχαν δοκάρι με τον Μασούρα. Η πίεση του Πανιωνίου συνέχισε να είναι ακατάπαυστη και στο 90+1΄ είχε δεύτερο δοκάρι για μία ακόμη φορά με τον Μασούρα. Εντέλει, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η χρυσή αλλαγή του Μάντζιου, ο Αλμπεργκ με μακρινό σουτ έκανε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75΄ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46΄ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Νανγκίς (66΄ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78΄ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86΄ Βήχος), Στανόγεβιτς.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Η τοπική ομάδα ήταν καταιγιστική από το πρώτο ημίχρονο, καθώς χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να ανοίξει το σκορ, με το κοντινό «πλασέ» του Μπαρμπόσα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνέχιζε να πιέζει και να είναι δραστήρια και μετά το πρώτο τέρμα, κάτι το οποίο εντέλει έφερε το 2-0 στο 25΄. Ο Μοράρ σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Χουάντερσον. Αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές προχώρησε σε αλλαγές τακτικής. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε σε 2-1 με το «πλασέ» του Τόμας, όμως εντέλει η ομάδα του Δέλλα κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μαλής, Αργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (68΄ Λιάβας), Ουίλιαν Μπαρμπόσα (85΄ Τσιγγάρας), Μοράρ (60΄ Μάζουρεκ), Καμαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα (66΄ Φόνζι), Κονέ, Γκίνο (46΄ Ντούρσο), Μπεντινέλι, Τριάδης (35΄ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή