Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Ινστιτούτο Θερβάντες, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζει σύγχρονο ισπανικό κινηματογράφο με τίτλο «Πρώτες απόπειρες». Ο πρώτος κύκλος είναι αφιερωμένος στις γυναίκες δημιουργούς. Από τις 6 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• Οι «Δανειστές» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ παρουσιάζονται στο θέατρο Rabbithole, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη. Στις 9 μ.μ. Γερμανικού 20, Μεταξουργείο.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Χρήστος και Φωτεινή, λόγος και εικόνας» με έργα της Φωτεινής Στεφανίδη από την πολύχρονη συνεργασία της με τον συγγραφέα Χρήστο Μπουλώτη. Στις 7 μ.μ. Γκαλερί 7, Σόλωνος 20.

• Ο μαθηματικός και επιχειρηματίας Κόνραντ Γούλφμαν δίνει διάλεξη με θέμα «Προσαρμόζοντας την εκπαίδευση για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης». Στις 6.30 μ.μ. Ιδρυμα Ευγενίδου, λεωφ. Συγγρού 387.

• Διάλεξη του συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον με θέμα «Ο Ομηρος του Καβάφη» που προλογίζει ο καθηγητής Ιστορίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Χάρης Βλαβιανός. Στις 7 μ.μ. Θέατρο Pierce, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή.

• Στη σειρά εκδηλώσεων «Το πρόσωπο και το έργο», Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού προσκαλεί τον καθηγητή και πρώην πρύτανη της ΑΣΚΤ Δημοσθένη Κοκκινίδη. Στις 6.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

• Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δίνει το σύνθημα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Στις 7 μ.μ. Πλατεία Συντάγματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή