Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα, όπου κρατείται, φέρεται ότι έπεσε ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, υπήρξε μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο από την Αλβανία, και τους συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίεςο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος, είχε τοποθετηθεί σε ξεχωριστό κελί μόνος του. Αγνωστο παραμένει πως οι κρατούμενοι που τον ξυλοκόπησαν παραβίασαν το κελί του.

Εξάλλου, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι το συμβάν καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο και εστάλη μέσω αυτού σε διάφορους αποδέκτες, καθώς, ως γνωστόν, οι κρατούμενοι δεν έχουν δικαίωμα να κατέχουν κινητό τηλέφωνο, πολλώ δε μάλλον, smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η διοίκηση των φυλακών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή