ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και τρία χρόνια η Zenith έχει συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Land Rover. Το 2017 σας είχαμε παρουσιάσει εδώ τον πρώτο καρπό αυτής της συνεργασίας, το Chronomaster El Primero Range Rover Velar, ένα μοντέλο εμπνευσμένο από ένα εμβληματικό αυτοκίνητο. Τώρα η ιστορική ελβετική ωρολογοποιία επανέρχεται δημιουργώντας ένα νέο ρολόι αφιερωμένο στο νέας γενιάς Range Rover Evoque, ένα αυτοκίνητο που διακρίνεται για την σπορ πολυτέλειά του και έχει σχεδιαστεί τόσο για την ζωή σε μία σύγχρονη πόλη όσο και για αποδράσεις στην εξοχή.

ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition-1

Η Zenith επέλεξε να το συνταιριάσει με ένα μοντέλο της οικογένεια Defy Classic και όπως θα παρατηρήσετε οι επιρροές από το σχεδιασμό του βρετανικού αυτοκινήτου είναι τόσο εμφανείς όσο και συναρπαστικές. Αφαιρετικό design, απλότητα, μοντερνισμός και διαχρονικότητα κυριαρχούν. Το Defy Classic Range Rover στεγάζεται σε μία κάσα διαμέτρου 41 mm και πάχους 10,75 mm από τιτάνιο με ωραία «χτενιστή» υφή και κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση 200 κομματιών. Για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν στενά οι ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών και των δύο εταιρειών.

 

ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition-2

Το skeleton καντράν αυτού του πραγματικά εντυπωσιακού μοντέλου είναι εμπνευσμένο από το σχέδιο που έχουν οι τροχοί του Range Rover Evoque ενώ το τυρκουάζ χρώμα (Arctic Petrol) που υπάρχει σε διάφορες λεπτομέρειες στο τιμόνι και στα καθίσματα του αυτοκινήτου έχει «ντύσει» τον δευτερολεπτοδείκτη και τον ρότορα σε σχήμα αστεριού, που μπορεί να δει κανείς από την διάφανη πλάτη του ρολογιού. 

ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition-3

Ομοίως, το ανάγλυφο μοτίβο με τους ρόμβους που κοσμεί το λουράκι από καουτσούκ είναι ίδιο με το καπιτονέ σχέδιο των δερμάτινων καθισμάτων του κορυφαίου SUV.

ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition-4

Το ρολόι έχει τρεις κεντρικούς δείκτες (ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων) καθώς και ένδειξη ημερομηνίας σε παράθυρο στο 6. Τον σκουρόχρωμο skeleton δίσκο της μπορεί να θαυμάσει κανείς στην περιφέρεια του καντράν. Οι ενδείξεις των ωρών και οι δείκτες φέρουν επιροδίωση και καλύπτονται από Super-LumiNova® SLN C1, μία επίστρωση που εγγυάται εξαιρετική ευκρίνεια στο σκοτάδι.

ZENITH Defy Classic Range Rover Special Edition-5

Ορατός και από τις δύο πλευρές του ρολογιού είναι ο νέος skeleton μηχανισμός Elite 670 SK, ο οποίος κουρδίζει αυτόματα, διαθέτει μοχλό και τροχό διαφυγής από πυρίτιο και προσφέρει τουλάχιστον 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Ως αυθεντικό σπορ ρολόι, το DEFY Classic Range Rover Special Edition αντέχει σε πιέσεις μέχρι 10 ατμόσφαιρες, συνεπώς είναι στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος.

Και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε το ρολόι -και το αυτοκίνητο- ζωντανά στο παρακάτω video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith και για τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα θα βρείτε εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή