Σύλληψη ύποπτου άνδρα έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο

Σύλληψη ύποπτου άνδρα έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε για περίπου μία ώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο του Λονδίνου, όταν ένας άνδρας πέρασε τις εξωτερικές πύλες και μπήκε στον προαύλιο χώρο του βρετανικού Κοινοβουλίου.

Η περιοχή γύρω από το Κοινοβούλιο αποκλείστηκε ενω οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον άνδρα με taser.

Φωτογράφος του Reuters, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι οι αστυνομικοί του φώναξαν: "Σταμάτα. Πέσε κάτω", ενώ φωτογραφίες του Reuters δείχνουν τους ένοπλους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν το αναισθητοποιητικό όπλο τους στον άνδρα.

Στον συλληφθέντα πέρασαν στη συνέχεια χειροπέδες και οι αστυνομικοί κρατούσαν ένα όπλο στον κρόταφό του. Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε σχόλια αλλά σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην ίδια πύλη που δέχτηκε επίθεση πέρυσι και η κινητοποίηση των αστυνομικών εναντίον του «εισβολέα» ήταν άμεση.

Λίγη ώρα αργότερα το περιστατικό έληξε, όπως ανακοινώθηκε από την Βουλή των Κοινοτήτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή