«Ζωντανές φιγούρες» της Μέγκαν και του Χάρι στο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο (φωτογραφίες)

«Ζωντανές φιγούρες» της Μέγκαν και του Χάρι στο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο (φωτογραφίες)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντυμένοι με χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, o «Χάρι» και η «Μέγκαν» χαμογελούν και χαιρετούν θερμά τους επισκέπτες στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο.

«Ζωντανές φιγούρες» της Μέγκαν και του Χάρι στο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο (φωτογραφίες)-1

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κέρινα ομοιώματα, οι νέες αυτές κινούμενες φιγούρες είναι στην πραγματικότητα ηθοποιοί που φοράνε μάσκες σιλικόνης, με τα πρόσωπα του δημοφιλούς πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας.

Η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στολίζουν ένα δέντρο, ποζάρουν με τους επισκέπτες και κοιτούν με τρυφερότητα ο ένας τον άλλο.

«Ζωντανές φιγούρες» της Μέγκαν και του Χάρι στο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο (φωτογραφίες)-2

«Ρωτάμε πάντα τους επισκέπτες ποιόν θα ήθελαν να δουν και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι ήθελαν να δουν την έγκυο Μέγκαν. Εάν η Κέιτ (Μίντλετον) ήταν έγκυος ίσως να ήταν διαφορετικά» εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου του μουσείου Νίνα Τσέρμπε.

«Αυτό το ζευγάρι δεν κυκλοφορεί και πολύ καιρό μαζί, δεν παρίστανται σε τόσες πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και υπάρχουν πολλές εικασίες για το μέγεθος της κοιλιάς της κι αν θα γεννήσει αγοράκι ή κοριτσάκι… για αυτό ακριβώς ο κόσμος ήθελε να δει αυτούς τους δύο» σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου του μουσείου.

«Ζωντανές φιγούρες» της Μέγκαν και του Χάρι στο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο (φωτογραφίες)-3

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή