Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Toν τίτλο του πιο δημοφιλούς κλασικού ροκ κομματιού στην ιστορία του online streaming κατέχει πλέον το «Bohemian Rhapsody» των Queen, το οποίο οποίο έχει ακουστεί περίπου 1,6 δισ. φορές μέσω υπηρεσιών όπως το YouTube και το Spotify. Το τραγούδι, το οποίο είχε βρεθεί στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ την χρονιά κυκλοφορίας του, το 1975, και ξανά το 1991 μετά τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι (φωτ.), διανύει μια νέα περίοδο δημοφιλίας χάρη στη νέα ταινία για τους «Queen», που φέρει τον ίδιο τίτλο.

(…) Tην αμφιλεγόμενη δραματοποίηση του «Πολέμου των Κόσμων», που έκανε διάσημο τον τότε μόλις 23 ετών Ορσον Ουέλς (φωτ.) έχει ως αφετηρία μια νέα θεατρική παραγωγή με την υπογραφή της βρετανικής ομάδας Rhum and Clay. Σύμφωνα με την Guardian, το έργο παραλληλίζει το κλίμα φόβου που επικρατούσε στην Αμερική το 1938 και είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι να πιστέψουν πως η Γη δεχόταν πράγματι επίθεση Αρειανών, με την περίοδο της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

(…) Τη θλίψη του για τον θάνατο ενός μέλους του τηλεοπτικού συνεργείου, που εργαζόταν στη σειρά «Power», εξέφρασε ο 50 Cent  (φωτ.). Ο Pedro Jimenez χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας συνάδελφός του, ενώ τοποθετούσε κώνους σήμανσης στο σημείο των γυρισμάτων, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ο γνωστός ράπερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, έστειλε «προσευχές και συλλυπητήρια σε ολόκληρη την οικογένεια Jimenez» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή